info@malaupa.cz +420 499 891 112 Webkamery Pro občany EnglishGermanPolski MENU

Malá Úpa zavádí MOBILNÍ ROZHLAS umožňující vylepšenou komunikaci úřadu s obyvateli Malé Úpy. Budete dostávat informace emailem nebo SMS pouze z oblastí, které si vyberete (pokud si nevyberete např. informace „Doprava“, nebudete informace na toto téma dostávat). Emaily jsou zdarma, SMS je placená, takže ji budeme používat jen v důležitých situacích. Turistické informace budou zatím posílané spíše z Infocentra, pokud bude aplikace Mobilní rozhlas fungovat, můžeme vše sjednotit a posílat informace jen z ní.

Každý, kdo chce být pravidelně informován, nechť se zaregistruje. Registrace zde: https://malaupa.mobilnirozhlas.cz/. Zadejte prosím základní informace, důležitá je adresa, bude nás zajímat zejména lokalita (v aplikaci je to „ulice“), abychom mohli v některých případech posílat zprávu jen do vybraných oblastí. Čísla domů prosím uvádějte ve formátu: HMU/DMUxxx (např. HMU100 je budova obecního úřadu). Prosíme o registraci co nejdříve, časem budeme posílat některé hromadné zprávy pouze přes tuto aplikaci. Chtěli bychom, aby se registrovali opravdu jen obyvatelé Malé Úpy (boudaři, chalupáři atd.), toto není platforma pro turisty nebo fanoušky Malé Úpy.

Pokud víte o někom, kdo neholduje internetu, není problém, může se zaregistrovat na obecním úřadu a bude dostávat jen SMS zprávy.

Aplikace má i svoji appku na IOS a Android (Mobilní rozhlas)…, stáhnout si ji můžete i z registrační stránky.

Doufáme, že se zlepší pokrytí informacemi, přeci jen nyní některé emaily chodily zřejmě do spamu. Samozřejmě víme, že emailová komunikace není všechno, jsou tu ale ještě setkání s občany 2x do roka, Maloúpský občasník, facebook skupina Malá Úpa, Novinky na www.malaupa.cz a pokud chcete prohodit pár slov, můžete zavolat, zastavit se nebo se potkat na některé z mnoho komunitně společenských akcích, které se v Malé Úpě pořádají.

Jménem projektového týmu

Karel Engliš + Lucie Voborníková