info@malaupa.cz +420 499 891 112 Webkamery Pro občany EnglishGermanPolski MENU

Horská krkonošská obec Malá Úpa bude 13.-14.. listopadu 2020 hostit další ročník mezinárodního „festivalu“ horské fotografie Fotofest.  Letos již počtvrté. Pro amatérské i profesionální fotografy je Fotofest vítanou příležitostí setkat se s ostatními fotografy, jejichž vášní je fotit hory, přírodu a život v horách.

Připomeňme si uplynulé ročníky:

A kdo bude ústřední postavou v roce 2020? Horolezecká legenda a účastník mnoha národních expedic do nejvyšších světových hor Jan Červinka /1930/. A také jedna další novinka, nad Fotofestem si vzal záštitu trutnovský fotograf Ctibor Košťál.., děkujeme!

Dvoudenní program nabídne dostatek příležitostí k seznámení s novými kolegy, vzájemné výměně zkušeností, získání zajímavých informací a praktických dovedností. Můžete buď k nám dojíždět, anebo i přespat, třeba v pivovaru Trautenberk…

Neopakovatelnou atmosféru Fotofestu umocňuje i místo konání – Galerie Celnice v Malé Úpě, ležící v prostoru bývalé celnice, přímo na hranicích s Polskem ve výšce 1 050 m n.m., která tak z Galerie dělá nejvýše položenou galerii v Čechách.