info@malaupa.cz +420 499 891 112 Webkamery Pro občany EnglishGermanPolski MENU

Milí sousedé, chalupáři a všichni, kdo máte rádi naši Malou Úpu,

někteří z Vás již od jara vědí, že obec Malá Úpa byla oslovena NADACÍ VIA s nabídkou, zda bychom měli zájem o finanční podporu projektu rozvoje komunitního života v naší obci.

A vzhledem k tomu, že sousedské soužití a společné aktivity jsou oblastí, kde je stále co zlepšovat, sešlo se pár dobrovolníků z Malé Úpy s NADACÍ VIA na první informační schůzce a řekli jsme – ANO, chceme do toho jít.

Dal se dohromady přípravný tým, mluvili jsme o možných projektech a dohodli další setkání, tentokráte s Vámi všemi, komu není komunitní život na Malé Úpě lhostejný. Vylepšovat soužití v Malé Úpě totiž můžeme pouze MY společně a najít pro to vhodné cesty můžeme opět pouze MY, kteří v Úpě žijeme nebo sem dojíždíme do svého druhého domova.

Pokud máte chuť si o nápadech společně povídat, hledat možnosti, vymýšlet nebo jen si poslechnout nápady ostatních, jste velmi srdečně zváni na setkání, které je naplánováno na neděli 5.11.2017 na CELNICI od 16 hodin.

Informace o projektu na https://www.malaupa.cz/pro-obcany/nadace-via/. Jakékoliv dotazy zodpoví kdokoliv z týmu, nebo můžete poslat email na adresu malaupazije@gmail.com.

 Za přípravný tým (dle abecedy):

 Vendy Balzerová

Katka Bláhová – Nadace Via

Hedvika Čepová

Karel Engliš

Eva Havelková

Eva Navrátilová

Petr Verner